Hääkuvaus Turussa Suomen Juhlakuva


Hääkuvaus

Tallennamme tunnelmat ikimuistoiseksi elämykseksi..

Hääkuvaus
Hääkuvaus

Hääkuvaus

Hääkuva Turku: Tilaa kuvaaja juhlapaikalle, teidän ei tarvitse mennä kiireessä studioon vaan voitte ottaa juhlakuvanne suoraan juhlapaikalla. Hääkuvaaja tulee tarvittaessa mukaan kampaajalle, valmisteluihin, kirkkoon, matkalle ja juhlapaikalle ikuistamaan jokaisen hetken tyylikkääksi valokuvaksi. Häävalokuvat ovat tallenteita ikimuistoisesta juhlastanne joita katsellaan vielä vuosikymmenienkin jälkeen. Me haluamme tarjota teille mahdollisuuden saada hyviä ja muistorikkaita kuvia juhlistanne.

Hääkuva Turku

Hääjuhlia suunniteltaessa kannattaa myös hääkuvaus varata ajoissa. Suosittelemme varaamaan hääkuvauspäivänne heti kun tiedätte päivämäärän, mielellään yli 6 kk aikaisemmin. Tällöin voimme yhdessä käydä hääjuhlaanne läpi ja tarvittaessa saatte meiltä ohjeita käytännön järjestelyistä.

Hääkuvaus Turussa

Voitte vapaasti tiedustella lisää ja sopia kuvauksesta sähköpostitse. Saatte kaikki teille kuvaamamme valokuvat myös sähköisessä muodossa CD tai DVD -levyllä. Siirrämme kuvat myös halutessanne www-sivuille, jolloin häävieraanne ja juhlista poisjääneet voivat käydä nauttimassa juhlasta vielä jälkeenpäin. Entä miten olisi www-sivut ennen häitä, joilla voitte kertoa häävieraille enemmän hääjuhlasta, antaa vaikka tarkemmat ajo-ohjeet ja tietoja päivän aikataulusta?

Hääkuvaus Turussa