Hääkuvaus Turussa Suomen Juhlakuva


Hääkuvaus

Tallennamme tunnelmat ikimuistoiseksi elämykseksi..

Hääkuvaus
Hääkuvaus

Hääkuvaus Turussa

Tilaa kuvaaja hääpäivään niin teidän ei tarvitse mennä kiireessä studioon vaan voitte ottaa hääkuvat vihki tai juhlapaikalla. Hääkuvaaja tulee tarvittaessa mukaan kampaajalle, valmisteluihin, kirkkoon, matkalle ja juhlapaikalle ikuistamaan jokaisen hetken tyylikkääksi valokuvaksi.

Hääkuva Turku

Hääjuhlia suunniteltaessa kannattaa myös hääkuvaus varata ajoissa. Suosittelemme varaamaan hääkuvauspäivänne heti kun tiedätte päivämäärän, mielellään yli 6 kk aikaisemmin. Tällöin voimme yhdessä käydä hääjuhlaanne läpi ja tarvittaessa saatte meiltä ohjeita käytännön järjestelyistä.

Hääkuvaus Turussa

Voitte vapaasti tiedustella lisää ja sopia kuvauksesta sähköpostitse. Saatte kaikki kuvat sähköisessä muodossa itsellenne täysin käyttöoikeuksin. Siirrämme kuvat myös halutessanne www-sivuille, jolloin häävieraanne ja juhlista poisjääneet voivat käydä nauttimassa juhlasta vielä jälkeenpäin. Entä miten olisi nettisivut ennen häitä, joilla voitte kertoa häävieraille enemmän hääjuhlasta, antaa vaikka tarkemmat ajo-ohjeet ja tietoja päivän aikataulusta?

Hääkuvaus Turussa